Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 9,4 van 10 op basis van 46 gebruikersrecensies


07-10-2020 16:35
Geschreven door Jan en Jolanda Roelofs,
Geweldige ervaring gehad met twee hoveniers van De Korenbloem die top werk hebben geleverd vandaag.Ze hebben onze voor en achter tuin compleet aangelegd en we zijn meer dan tevreden .
06-07-2020 08:16
Geschreven door Fam. Vonck,
De Korenbloem heeft onze volledige tuin gerenoveerd: Nieuwe schuttingen, achterdeur, overkapping, gras, terras, tuin. Zij hebben met hun kennis en kunde ons idee op de juiste manier omgezet tot een super tuin waar we heel blij mee zijn.
05-07-2020 10:56
Geschreven door I. Mulder,
Drie jaren geleden heeft De Korenbloem onze volledige tuin naar volle tevredenheid opnieuw aangelegd. Dit jaar hebben we ze opnieuw gevraagd om nu de schutting te vervangen. Er staat nu een mooie strakke hout-beton schutting. Een dag na oplevering kwamen wij er achter dat een betoonpaal beschadigd was geraakt tijdens de montage. Dit aangegeven bij De Korenbloem en dit is direct de volgende dag hersteld. Dat is nu goede service!
07-06-2020 20:31
Geschreven door Arjan Bijker,
Vlotte en efficiënte renovatie van mijn tuin. Hierdoor ook tevredenheid bij mijn buren die net als ik waardering hebben voor het resultaat. Goede en prettige communicatie over de te verrichten werkzaamheden. Ook tevreden over de terrasoverkapping waarbij voor de realisatie zeker een compliment voor de firma Folkers in Mussel op zijn plaats is.
06-06-2020 15:12
Geschreven door john van der stel,
mooi snoeiwerk. goede hoveniers die meedenken. In januari hebben zij de hele aanzicht van de tuin aangepast en hekwerk geplaatst. klasse werk
29-05-2020 10:39
Geschreven door G. Wolters,
Het snoeiwerk werd naar onze volle tevredenheid uitgevoerd door twee zeer vriendelijke medewerkers. Prima gedaan.
25-05-2020 08:06
Geschreven door L. Koorn,
Al jaren tevreden klant! Snelle, professioneel en vriendelijke hovenier tegen een scherpe prijs. Aanrader!
26-03-2020 13:56
Geschreven door Fam. van de Pol,
Nadat via mijn vrouw al jaren door de mannen van de Korenbloem voor bepaalde klussen de tuin wordt/werd onderhouden hebben we ze gevraagd of ze ook een schuur, overkapping en carport konden maken. Dat hebben ze prachtig gedaan ook (onzichtbaar voor ons..) in samenwerking met hun aannemers / elektriciens voor bepaalde specialistische zaken. Ook op-poppend meerwerk kon tijdens het bouwen soepel besproken en alsnog meegenomen worden voor een keurige extra-prijs. Ook veel direct en indirect positief commentaar van onze buurt gekregen over deze uitbreiding. !
14-03-2020 15:18
Geschreven door M. van Bolhuis,
Al jaren wordt onze appelboom door de Korenbloem gesnoeid. Altijd heel tevreden! De boom staat er prachtig bij.
25-02-2020 12:14
Geschreven door Ina,
Voor de vierde keer gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem. Nu staat over de hele lengte van de tuin een geweldig kaarsrechte hout-beton schutting. wederom Top gedaan Gerjan , deze keer samen met Bas en Anthonie!
06-02-2020 19:39
Geschreven door Tom Winkler,
Na een eerdere klus weer opnieuw gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem en weer opnieuw zeer tevreden met het resultaat. Kan ze absoluut aanbevelen!
30-11-2019 09:17
Geschreven door Frea & Dirk,
Een metamorfose in onze tuin. Nu echt een wauw gevoel. Toppers zijn het de mannen van de Korenbloem. Nieuw straatwerk, verder mooie tegels, grote bloemen bak van ongeveer 6 bij 2 meter en verhoogd. Nieuw is ook de overkapping met sfeerverlichting met uitzicht op een rotstuintje en waterornament afgeschermd met bamboe. Twee tuinen als het ware in plaats van één. We hebben nu meerdere plekken om te relaxen en te genieten van de zon.
14-11-2019 19:49
Geschreven door Hans en Marijke,
Er is vandaag vakwerk geleverd. Perfect. Bedankt. Alles ziet er weer voortreffelijk uit. Onze complimenten én aan te bevelen.
30-08-2019 20:10
Geschreven door Marianne Vermeer,
Na een aantal jaar naar een behoorlijk verwaarloosde tuin met een lekke vijver en een gazon met misschien nog 10 grassprieten te hebben moeten kijken deed zich de mogelijkheid voor dit alles te laten aanpakken. Hiervoor contact opgenomen met Hoveniersbedrijf De Korenbloem en vanaf het 1ste contact was binnen 1 week bezichtiging, offerte aanbieden en na aanvaarding van offerte datum aanvang werkzaamheden geregeld. Afgelopen dinsdag 27/8 werd aangevangen met de geplande werkzaamheden en ondanks de hitte die dag gingen de mannen als een speer. Het is nu 30/8 en ik kijk naar een tuin waar je blij van wordt. Heeft weer een echt gazon. En vijver zoals een vijver hoort te zijn. Wat dood of ellendig was van de oude beplanting is verdwenen en ik zie overal nieuwe aanplant die in de toekomst weer kleur en plezier gaan brengen. Echt alle lof en een diepe buiging. Mijn ervaring: je hebt met vakmensen te maken. Doen hun werk met een lach en plezier ondanks weersomstandigheden. Komen afspraken correct na en dat alles voor een redelijke prijs. Buiten mijzelf om gras te maaien, onkruid te wieden en in de herfst blad te ruimen komt geen ander meer aan mijn tuin als Hoveniersbedrijf "De Korenbloem". Simpel gezegd... een super tevreden klant die vanaf nu alleen nog van jullie diensten en adviezen gebruik zal maken.
27-05-2019 12:32
Geschreven door Arjen & Silde,
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Onze achtertuin is nu voorzien van een prachtige nieuwe schutting rondom incl. twee Leilinders. Na het eerste telefonisch contact is er op korte termijn een afspraak ingepland, na akkoord op de offerte zijn ze 5 weken daarna gestart met de renovatie. Binnen 1 dag hadden ze de klus geklaard! Vriendelijke, kundige en correcte vakmannen!!
16-05-2019 17:23
Geschreven door T. Hagenbeek,
We willen Hoveniersbedrijf " de Korenbloem " hartelijk bedanken voor het verwijderen van de oude garage en het plaatsen van de nieuwe garage. fijne en serieuze medewerkers. Regelmatig overleg en een hele schappelijke prijs. Voor u en de medewerkers een dikke pluim. Nogmaals onze hartelijke dank T. Hagenbeek
01-04-2019 19:16
Geschreven door ,
Hard gewerkt, prachtig resultaat, snel!!! Goede afspraken en redelijke prijs
16-03-2019 10:46
Geschreven door Hagenbeek,
We hebben onze tuin laten veranderen door hovenier de Korenbloem. Uiteraard eerst alles samen door gesproken. Dat was al prettig omdat ze ook met ideeën kwamen. Helaas konden we niet bij de verandering aanwezig zijn. Bij thuiskomst hadden we een grote verrassing. Alles was al klaar en boven onze verwachting . Geweldig zo mooi. Bovendien alles voor een redelijke prijs.onze hartelijke dank en een dikke pluim ons
21-01-2019 13:50
Geschreven door onclin,
Erg tevreden. Ondanks de vrieskou hard gewerkt en mooi resultaat!
18-12-2018 09:29
Geschreven door de Boer,
Super mooi hoe de voor en achtertuin er nu bij liggen. Harde werkers met een glimlach, dit is waar! Jullie staan voor vakwerk, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hartelijk dank voor het uitstekend resultaat.
10-12-2018 14:55
Geschreven door ,
Prima bedrijf, fijne en prettige medewerkers., een vette 10. Een echte aanrader!👍
25-10-2018 12:28
Geschreven door Huizinga,
Zeer tevreden klant die graag terug komt. Alles verloopt volgens afspraak met goed advies en scherpe prijs. Waar vind je dat nog? In het verleden onze hele tuin al laten aanleggen door de korenbloem. Incl ontwerp met onze aangegeven wensen. Eindresultaat was nog veel mooier dan we hadden gehoopt. Voor iedereen een dikke aanrader.
04-10-2018 09:48
Geschreven door Kirchner,
De aanpassingen aan onze tuin zijn goed gelukt. De medewerkers zijn open, netjes en denken goed mee. Als er in de toekomst nog tuinkarweitjes zijn maken we zeker weer gebruik van De Korenbloem.
24-09-2018 10:06
Geschreven door Fam. Kone,
De Korenbloem heeft afgelopen week bij ons de oude coniferen haag en een aantal bomen verwijderd en daarvoor een nieuwe 25 m lange haag met klimop terug geplaatst. Wij zijn super tevreden over het resultaat. Het zijn echte vakmensen die zeer netjes en nauwkeurig werken. Goede materialen en beplanting. Alle afspraken zijn nakomen en alles was op tijd klaar. Van harte aan te bevelen.
07-09-2018 09:22
Geschreven door Reint de Gries,
Je kunt werkzaamheden in je tuin met een gerust hart aan de mensen van de Korenbloem over laten. Twee keer hebben ze een klus bij ons gedaan en beide keren naar tevredenheid. Bovendien stralen ze ook nog een hoop enthousiasme uit.
01-08-2018 09:25
Geschreven door Elise,
De Korenbloem heeft afgelopen week dikke houten gekloofde weidepalen geplaatst en een terras aangelegd met oude gebakken waaltjes. Beide materialen zijn niet recht en het brengt het nodige vakmanschap met zich mee om toch het netjes te plaatsen. En dat is gelukt! De weidepalen staan perfect en het terras ligt er strak in. Vriendelijke hoveniers, meedenkers en niet bang om met 'niet standaard materialen' te moeten werken. Oprecht de slogan 'Klasse tuinen'!
04-07-2018 08:55
Geschreven door Ina Klungel,
Nu al voor de derde keer gebruikt gemaakt van de professionele diensten van de Korenbloem. Na de aanleg van de tuin en terras in 2011, nu in april de herbestrating en uitbreiding van het terras en afgelopen week o.a. een kaarsrechte schutting geplaatst van 40 meter lang. De jongens werken nauwgezet en zijn erg correct. Petje af voor dit bedrijf!
09-06-2018 07:39
Geschreven door Huisman,
Fijne mensen goede service
24-04-2018 08:52
Geschreven door Derk,
Vorig jaar eind zomer (september) heeft de Korenbloem zowel onze voor- als achtertuin helemaal omgetoverd tot een heerlijke tuin om elk jaargetijde in te kunnen genieten. Afgelopen weekend was het volop zomer en hebben we uitgebreid in onze tuin geleefd. We zijn erg blij met de tuin en met het vakwerk wat is geleverd door de Korenbloem. Vakmensen, maar ook erg fijne mensen om een paar dagen over de vloer te hebben. Van harte aan te bevelen.
15-10-2017 19:05
Geschreven door Frans Maass,
Nadat contact via de website liep alles op rolletjes. Onze voortuin, die er als een kleine rimboe uit zag, werd voortvarend aangepakt. In ruim 1 1/2 dag was de klus geklaard. Alles er uit en afvoeren, betonnenblokken aan de randen, grond aanvoeren, tegelpad en borderrand aanleggen en daarna de graszoden. De tuin ziet er prachtig uit. Strak, ruim en volledig naar onze zin. De complimrnten voor het team dat volledig op elkaar was ingespeeld. Ook de gemaakte afspraken werden zonder probleem nagekomen. We zijn zeer te vreden en bevelen de lezers van deze reactie het hoveniersbedrijf "De Korenbloem" dan ook van harte aan!