Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,76 van 5 op basis van 58 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Fam. Van der Werff, 20-02-2021 14:39
Zeer tevreden over de achtertuin renovatie met schutting en terrastegels. Keurig afgevoerd de coniferenhaag. Ook alles na afloop keurig opgeruimd. Tot de straat aan toe schoongemaakt. Alles goed geregeld. Nu maar genieten in onze gerenoveerde achtertuin komende lente en zomer.
 - Geschreven door Maryana , 31-01-2021 11:18
Top top. Laurier Haag geplaats. Bestrating passend gemaakt. Een mega grote lelijke taxus weg gehaald en de hele oude hostal eruit gehaald. Allemaal zeker naar tevredenheid, gaan zeker vaker hun hulp vragen.
 - Geschreven door T. Ouendag, 05-01-2021 13:11
Veel dank voor het opruimen van onze scheve boom. Echt vakwerk, goed, snel gedaan en alles keurig opgeruimd. Perfect hoor. Nogmaals veel dank hiervoor. Hartelijke groet van Thomas en Anneke
 - Geschreven door Fam. Vonck, 06-07-2020 08:16
De Korenbloem heeft onze volledige tuin gerenoveerd: Nieuwe schuttingen, achterdeur, overkapping, gras, terras, tuin. Zij hebben met hun kennis en kunde ons idee op de juiste manier omgezet tot een super tuin waar we heel blij mee zijn.
 - Geschreven door I. Mulder, 05-07-2020 10:56
Drie jaren geleden heeft De Korenbloem onze volledige tuin naar volle tevredenheid opnieuw aangelegd. Dit jaar hebben we ze opnieuw gevraagd om nu de schutting te vervangen. Er staat nu een mooie strakke hout-beton schutting. Een dag na oplevering kwamen wij er achter dat een betoonpaal beschadigd was geraakt tijdens de montage. Dit aangegeven bij De Korenbloem en dit is direct de volgende dag hersteld. Dat is nu goede service!
 - Geschreven door Arjan Bijker, 07-06-2020 20:31
Vlotte en efficiënte renovatie van mijn tuin. Hierdoor ook tevredenheid bij mijn buren die net als ik waardering hebben voor het resultaat. Goede en prettige communicatie over de te verrichten werkzaamheden. Ook tevreden over de terrasoverkapping waarbij voor de realisatie zeker een compliment voor de firma Folkers in Mussel op zijn plaats is.
 - Geschreven door john van der stel, 06-06-2020 15:12
mooi snoeiwerk. goede hoveniers die meedenken. In januari hebben zij de hele aanzicht van de tuin aangepast en hekwerk geplaatst. klasse werk
 - Geschreven door G. Wolters, 29-05-2020 10:39
Het snoeiwerk werd naar onze volle tevredenheid uitgevoerd door twee zeer vriendelijke medewerkers. Prima gedaan.
 - Geschreven door L. Koorn, 25-05-2020 08:06
Al jaren tevreden klant! Snelle, professioneel en vriendelijke hovenier tegen een scherpe prijs. Aanrader!
 - Geschreven door Fam. van de Pol, 26-03-2020 13:56
Nadat via mijn vrouw al jaren door de mannen van de Korenbloem voor bepaalde klussen de tuin wordt/werd onderhouden hebben we ze gevraagd of ze ook een schuur, overkapping en carport konden maken. Dat hebben ze prachtig gedaan ook (onzichtbaar voor ons..) in samenwerking met hun aannemers / elektriciens voor bepaalde specialistische zaken. Ook op-poppend meerwerk kon tijdens het bouwen soepel besproken en alsnog meegenomen worden voor een keurige extra-prijs. Ook veel direct en indirect positief commentaar van onze buurt gekregen over deze uitbreiding. !