Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,74 van 5 op basis van 54 gebruikersrecensies

 - Geschreven door I. Mulder, 05-07-2020 10:56
Drie jaren geleden heeft De Korenbloem onze volledige tuin naar volle tevredenheid opnieuw aangelegd. Dit jaar hebben we ze opnieuw gevraagd om nu de schutting te vervangen. Er staat nu een mooie strakke hout-beton schutting. Een dag na oplevering kwamen wij er achter dat een betoonpaal beschadigd was geraakt tijdens de montage. Dit aangegeven bij De Korenbloem en dit is direct de volgende dag hersteld. Dat is nu goede service!
 - Geschreven door Arjan Bijker, 07-06-2020 20:31
Vlotte en efficiënte renovatie van mijn tuin. Hierdoor ook tevredenheid bij mijn buren die net als ik waardering hebben voor het resultaat. Goede en prettige communicatie over de te verrichten werkzaamheden. Ook tevreden over de terrasoverkapping waarbij voor de realisatie zeker een compliment voor de firma Folkers in Mussel op zijn plaats is.
 - Geschreven door john van der stel, 06-06-2020 15:12
mooi snoeiwerk. goede hoveniers die meedenken. In januari hebben zij de hele aanzicht van de tuin aangepast en hekwerk geplaatst. klasse werk
 - Geschreven door G. Wolters, 29-05-2020 10:39
Het snoeiwerk werd naar onze volle tevredenheid uitgevoerd door twee zeer vriendelijke medewerkers. Prima gedaan.
 - Geschreven door L. Koorn, 25-05-2020 08:06
Al jaren tevreden klant! Snelle, professioneel en vriendelijke hovenier tegen een scherpe prijs. Aanrader!
 - Geschreven door Fam. van de Pol, 26-03-2020 13:56
Nadat via mijn vrouw al jaren door de mannen van de Korenbloem voor bepaalde klussen de tuin wordt/werd onderhouden hebben we ze gevraagd of ze ook een schuur, overkapping en carport konden maken. Dat hebben ze prachtig gedaan ook (onzichtbaar voor ons..) in samenwerking met hun aannemers / elektriciens voor bepaalde specialistische zaken. Ook op-poppend meerwerk kon tijdens het bouwen soepel besproken en alsnog meegenomen worden voor een keurige extra-prijs. Ook veel direct en indirect positief commentaar van onze buurt gekregen over deze uitbreiding. !
 - Geschreven door M. van Bolhuis, 14-03-2020 15:18
Al jaren wordt onze appelboom door de Korenbloem gesnoeid. Altijd heel tevreden! De boom staat er prachtig bij.
 - Geschreven door Ina, 25-02-2020 12:14
Voor de vierde keer gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem. Nu staat over de hele lengte van de tuin een geweldig kaarsrechte hout-beton schutting. wederom Top gedaan Gerjan , deze keer samen met Bas en Anthonie!
 - Geschreven door Tom Winkler, 06-02-2020 19:39
Na een eerdere klus weer opnieuw gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem en weer opnieuw zeer tevreden met het resultaat. Kan ze absoluut aanbevelen!
 - Geschreven door Frea & Dirk, 30-11-2019 09:17
Een metamorfose in onze tuin. Nu echt een wauw gevoel. Toppers zijn het de mannen van de Korenbloem. Nieuw straatwerk, verder mooie tegels, grote bloemen bak van ongeveer 6 bij 2 meter en verhoogd. Nieuw is ook de overkapping met sfeerverlichting met uitzicht op een rotstuintje en waterornament afgeschermd met bamboe. Twee tuinen als het ware in plaats van één. We hebben nu meerdere plekken om te relaxen en te genieten van de zon.