Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,78 van 5 op basis van 63 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Fam. Kloppenburg, 12-11-2021 17:11
Goedemiddag, super snelle reactie op de offerte aanvraag, en we zijn enorm tevreden met de tuin, Dankjewel!
 - Geschreven door Martijn, 06-11-2021 22:27
Erg tevreden over De Korenbloem. Het aanplanten van de beukenhaag, lei platanen en hortensia’s ging in razend tempo (ondanks dat de hovenier alleen was) waarbij de kwaliteit van het geleverde werk erg hoog was. Ook was de hovenier ruim op tijd en heeft hij de tuin heel netjes opgeleverd. Hartelijk dank voor de geleverde dienst!
 - Geschreven door Michiel Puttman, 29-09-2021 11:50
De hoveniers hebben gisteren een berg werk en takken verzet en de tuin keurig en mooi achtergelaten. Complimenten!
 - Geschreven door AJ v Dijk en J vd Worp, 18-07-2021 21:34
We zijn erg tevreden over De Korenbloem! De werkzaamheden zijn prima en vlg afspraak uitgevoerd. Prettige samenwerking met de hoveniers die alles gedaan hebben. Vriendelijk en verstand van zaken. De communicatie per telefoon en mail was prima, snel, en correct. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 - Geschreven door Martin en Rianne, 16-07-2021 14:42
Erg tevreden over ons schuurtje met lounge gedeelte. Door tegenslag bij hun leverancier, maar door meedenken van de medewerkers, is het een andere type geworden dan eerst onze bedoeling was. Deze past vele malen beter.. Hartelijk dank.
 - Geschreven door Fam. Van der Werff, 20-02-2021 14:39
Zeer tevreden over de achtertuin renovatie met schutting en terrastegels. Keurig afgevoerd de coniferenhaag. Ook alles na afloop keurig opgeruimd. Tot de straat aan toe schoongemaakt. Alles goed geregeld. Nu maar genieten in onze gerenoveerde achtertuin komende lente en zomer.
 - Geschreven door Maryana , 31-01-2021 11:18
Top top. Laurier Haag geplaats. Bestrating passend gemaakt. Een mega grote lelijke taxus weg gehaald en de hele oude hostal eruit gehaald. Allemaal zeker naar tevredenheid, gaan zeker vaker hun hulp vragen.
 - Geschreven door T. Ouendag, 05-01-2021 13:11
Veel dank voor het opruimen van onze scheve boom. Echt vakwerk, goed, snel gedaan en alles keurig opgeruimd. Perfect hoor. Nogmaals veel dank hiervoor. Hartelijke groet van Thomas en Anneke
 - Geschreven door Fam. Vonck, 06-07-2020 08:16
De Korenbloem heeft onze volledige tuin gerenoveerd: Nieuwe schuttingen, achterdeur, overkapping, gras, terras, tuin. Zij hebben met hun kennis en kunde ons idee op de juiste manier omgezet tot een super tuin waar we heel blij mee zijn.
 - Geschreven door I. Mulder, 05-07-2020 10:56
Drie jaren geleden heeft De Korenbloem onze volledige tuin naar volle tevredenheid opnieuw aangelegd. Dit jaar hebben we ze opnieuw gevraagd om nu de schutting te vervangen. Er staat nu een mooie strakke hout-beton schutting. Een dag na oplevering kwamen wij er achter dat een betoonpaal beschadigd was geraakt tijdens de montage. Dit aangegeven bij De Korenbloem en dit is direct de volgende dag hersteld. Dat is nu goede service!