Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,78 van 5 op basis van 67 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Fam. Deiman, 21-12-2021 18:26
De Korenbloem heeft bij ons diverse werkzaamheden verricht (bestrating, aanleg borders, leggen graszoden etc.) en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ze beschikken over deskundige, hardwerkende medewerkers en in goed overleg is veel mogelijk. Wij zouden zeker opnieuw met De Korenbloem in zee gaan!
 - Geschreven door Henk van der Heide, 18-12-2021 15:05
Wij zijn zeer tevreden met de winterbeurt, die de korenbloem voor ons geregeld heeft. we hadden vier wensen en die zijn allemaal vlot vervuld.
 - Geschreven door nellie ijzer, 05-12-2021 19:43
zeer perfecte vakmensen
 - Geschreven door Gerda Hartsuiker , 29-11-2021 12:25
Erg tevreden over de contacten die zijn geweest voor afgaande aan tuin aan te passen. Er is goed meegedacht. Uitvoering is goed heb nu een mooie tuin.
 - Geschreven door Fam. Kloppenburg, 12-11-2021 17:11
Goedemiddag, super snelle reactie op de offerte aanvraag, en we zijn enorm tevreden met de tuin, Dankjewel!
 - Geschreven door Martijn, 06-11-2021 22:27
Erg tevreden over De Korenbloem. Het aanplanten van de beukenhaag, lei platanen en hortensia’s ging in razend tempo (ondanks dat de hovenier alleen was) waarbij de kwaliteit van het geleverde werk erg hoog was. Ook was de hovenier ruim op tijd en heeft hij de tuin heel netjes opgeleverd. Hartelijk dank voor de geleverde dienst!
 - Geschreven door Michiel Puttman, 29-09-2021 11:50
De hoveniers hebben gisteren een berg werk en takken verzet en de tuin keurig en mooi achtergelaten. Complimenten!
 - Geschreven door AJ v Dijk en J vd Worp, 18-07-2021 21:34
We zijn erg tevreden over De Korenbloem! De werkzaamheden zijn prima en vlg afspraak uitgevoerd. Prettige samenwerking met de hoveniers die alles gedaan hebben. Vriendelijk en verstand van zaken. De communicatie per telefoon en mail was prima, snel, en correct. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 - Geschreven door Martin en Rianne, 16-07-2021 14:42
Erg tevreden over ons schuurtje met lounge gedeelte. Door tegenslag bij hun leverancier, maar door meedenken van de medewerkers, is het een andere type geworden dan eerst onze bedoeling was. Deze past vele malen beter.. Hartelijk dank.
 - Geschreven door Fam. Van der Werff, 20-02-2021 14:39
Zeer tevreden over de achtertuin renovatie met schutting en terrastegels. Keurig afgevoerd de coniferenhaag. Ook alles na afloop keurig opgeruimd. Tot de straat aan toe schoongemaakt. Alles goed geregeld. Nu maar genieten in onze gerenoveerde achtertuin komende lente en zomer.