Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,71 van 5 op basis van 48 gebruikersrecensies

 - Geschreven door M. van Bolhuis, 14-03-2020 15:18
Al jaren wordt onze appelboom door de Korenbloem gesnoeid. Altijd heel tevreden! De boom staat er prachtig bij.
 - Geschreven door Ina, 25-02-2020 12:14
Voor de vierde keer gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem. Nu staat over de hele lengte van de tuin een geweldig kaarsrechte hout-beton schutting. wederom Top gedaan Gerjan , deze keer samen met Bas en Anthonie!
 - Geschreven door Tom Winkler, 06-02-2020 19:39
Na een eerdere klus weer opnieuw gebruik gemaakt van de diensten van de Korenbloem en weer opnieuw zeer tevreden met het resultaat. Kan ze absoluut aanbevelen!
 - Geschreven door Frea & Dirk, 30-11-2019 09:17
Een metamorfose in onze tuin. Nu echt een wauw gevoel. Toppers zijn het de mannen van de Korenbloem. Nieuw straatwerk, verder mooie tegels, grote bloemen bak van ongeveer 6 bij 2 meter en verhoogd. Nieuw is ook de overkapping met sfeerverlichting met uitzicht op een rotstuintje en waterornament afgeschermd met bamboe. Twee tuinen als het ware in plaats van één. We hebben nu meerdere plekken om te relaxen en te genieten van de zon.
 - Geschreven door Hans en Marijke, 14-11-2019 19:49
Er is vandaag vakwerk geleverd. Perfect. Bedankt. Alles ziet er weer voortreffelijk uit. Onze complimenten én aan te bevelen.
 - Geschreven door Marianne Vermeer, 30-08-2019 20:10
Na een aantal jaar naar een behoorlijk verwaarloosde tuin met een lekke vijver en een gazon met misschien nog 10 grassprieten te hebben moeten kijken deed zich de mogelijkheid voor dit alles te laten aanpakken. Hiervoor contact opgenomen met Hoveniersbedrijf De Korenbloem en vanaf het 1ste contact was binnen 1 week bezichtiging, offerte aanbieden en na aanvaarding van offerte datum aanvang werkzaamheden geregeld. Afgelopen dinsdag 27/8 werd aangevangen met de geplande werkzaamheden en ondanks de hitte die dag gingen de mannen als een speer. Het is nu 30/8 en ik kijk naar een tuin waar je blij van wordt. Heeft weer een echt gazon. En vijver zoals een vijver hoort te zijn. Wat dood of ellendig was van de oude beplanting is verdwenen en ik zie overal nieuwe aanplant die in de toekomst weer kleur en plezier gaan brengen. Echt alle lof en een diepe buiging. Mijn ervaring: je hebt met vakmensen te maken. Doen hun werk met een lach en plezier ondanks weersomstandigheden. Komen afspraken correct na en dat alles voor een redelijke prijs. Buiten mijzelf om gras te maaien, onkruid te wieden en in de herfst blad te ruimen komt geen ander meer aan mijn tuin als Hoveniersbedrijf "De Korenbloem". Simpel gezegd... een super tevreden klant die vanaf nu alleen nog van jullie diensten en adviezen gebruik zal maken.
 - Geschreven door Arjen & Silde, 27-05-2019 12:32
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Onze achtertuin is nu voorzien van een prachtige nieuwe schutting rondom incl. twee Leilinders. Na het eerste telefonisch contact is er op korte termijn een afspraak ingepland, na akkoord op de offerte zijn ze 5 weken daarna gestart met de renovatie. Binnen 1 dag hadden ze de klus geklaard! Vriendelijke, kundige en correcte vakmannen!!
 - Geschreven door T. Hagenbeek, 16-05-2019 17:23
We willen Hoveniersbedrijf " de Korenbloem " hartelijk bedanken voor het verwijderen van de oude garage en het plaatsen van de nieuwe garage. fijne en serieuze medewerkers. Regelmatig overleg en een hele schappelijke prijs. Voor u en de medewerkers een dikke pluim. Nogmaals onze hartelijke dank T. Hagenbeek
 - Geschreven door , 01-04-2019 19:16
Hard gewerkt, prachtig resultaat, snel!!! Goede afspraken en redelijke prijs
 - Geschreven door Hagenbeek, 16-03-2019 10:46
We hebben onze tuin laten veranderen door hovenier de Korenbloem. Uiteraard eerst alles samen door gesproken. Dat was al prettig omdat ze ook met ideeën kwamen. Helaas konden we niet bij de verandering aanwezig zijn. Bij thuiskomst hadden we een grote verrassing. Alles was al klaar en boven onze verwachting . Geweldig zo mooi. Bovendien alles voor een redelijke prijs.onze hartelijke dank en een dikke pluim ons