Recensies

Een tuin laat u aanleggen voor een lange tijd. U wilt een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarom begrijpen we dat u van tevoren graag wilt weten hoe onze klanten onze diensten (hebben) ervaren.

Hebt u een goede ervaring met De Korenbloem en wilt u die graag met ons en anderen delen? Laat dan uw beoordeling achter via het recensieformulier. Of u nu een tuin hebt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, we lezen uw recensie graag!

Wij horen graag wat u van ons vindt:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,71 van 5 op basis van 48 gebruikersrecensies

 - Geschreven door onclin, 21-01-2019 13:50
Erg tevreden. Ondanks de vrieskou hard gewerkt en mooi resultaat!
 - Geschreven door de Boer, 18-12-2018 09:29
Super mooi hoe de voor en achtertuin er nu bij liggen. Harde werkers met een glimlach, dit is waar! Jullie staan voor vakwerk, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hartelijk dank voor het uitstekend resultaat.
 - Geschreven door , 10-12-2018 14:55
Prima bedrijf, fijne en prettige medewerkers., een vette 10. Een echte aanrader!👍
 - Geschreven door Huizinga, 25-10-2018 12:28
Zeer tevreden klant die graag terug komt. Alles verloopt volgens afspraak met goed advies en scherpe prijs. Waar vind je dat nog? In het verleden onze hele tuin al laten aanleggen door de korenbloem. Incl ontwerp met onze aangegeven wensen. Eindresultaat was nog veel mooier dan we hadden gehoopt. Voor iedereen een dikke aanrader.
 - Geschreven door Kirchner, 04-10-2018 09:48
De aanpassingen aan onze tuin zijn goed gelukt. De medewerkers zijn open, netjes en denken goed mee. Als er in de toekomst nog tuinkarweitjes zijn maken we zeker weer gebruik van De Korenbloem.
 - Geschreven door Fam. Kone, 24-09-2018 10:06
De Korenbloem heeft afgelopen week bij ons de oude coniferen haag en een aantal bomen verwijderd en daarvoor een nieuwe 25 m lange haag met klimop terug geplaatst. Wij zijn super tevreden over het resultaat. Het zijn echte vakmensen die zeer netjes en nauwkeurig werken. Goede materialen en beplanting. Alle afspraken zijn nakomen en alles was op tijd klaar. Van harte aan te bevelen.
 - Geschreven door Reint de Gries, 07-09-2018 09:22
Je kunt werkzaamheden in je tuin met een gerust hart aan de mensen van de Korenbloem over laten. Twee keer hebben ze een klus bij ons gedaan en beide keren naar tevredenheid. Bovendien stralen ze ook nog een hoop enthousiasme uit.
 - Geschreven door Elise, 01-08-2018 09:25
De Korenbloem heeft afgelopen week dikke houten gekloofde weidepalen geplaatst en een terras aangelegd met oude gebakken waaltjes. Beide materialen zijn niet recht en het brengt het nodige vakmanschap met zich mee om toch het netjes te plaatsen. En dat is gelukt! De weidepalen staan perfect en het terras ligt er strak in. Vriendelijke hoveniers, meedenkers en niet bang om met 'niet standaard materialen' te moeten werken. Oprecht de slogan 'Klasse tuinen'!
 - Geschreven door Ina Klungel, 04-07-2018 08:55
Nu al voor de derde keer gebruikt gemaakt van de professionele diensten van de Korenbloem. Na de aanleg van de tuin en terras in 2011, nu in april de herbestrating en uitbreiding van het terras en afgelopen week o.a. een kaarsrechte schutting geplaatst van 40 meter lang. De jongens werken nauwgezet en zijn erg correct. Petje af voor dit bedrijf!
 - Geschreven door Huisman, 09-06-2018 07:39
Fijne mensen goede service