Terug naar Facebook nieuws

DELEN? DAT STELLEN WE ENORM OP PRIJS! VACATURE Achtergrondinformatie: Hoveniersbedrijf de Korenbloem is gestart in januari 2011 en wordt gerund door Egbert en Miriam van der Heide. We zijn gespecialiseerd in tuinaanleg van particuliere tuinen en doen ook renovatie en onderhoud aan particuliere tuinen en bedrijfsterreinen. We zijn met een enthousiast team die kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk vinden. Vanwege sterk groeiende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: HOVENIER TUINAANLEG (fulltime) Wij zoeken iemand die: - Flexibel qua werktijden en betrouwbaar is - Van begin tot eind een tuin zelfstandig aan kan leggen of bereid is dat te leren - Een afgeronde hoveniersopleiding heeft op minimaal niveau 3 of iemand die bereid is om een BBL-opleiding te volgen - In het bezit is van een B(E) rijbewijs - Lichamelijk een goede conditie heeft - Een pré is het als je ervaring hebt met complexere werkzaamheden: • Sierbestrating • Vlonders • Overkappingen • Damwanden • Werken met machines Beloning: Wij werken met de CAO voor Hoveniers. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Ben je op zoek naar een uitdagende baan en bereid om je handen uit de mouwen te steken? Stuur je motivatie en CV naar info@hoveniersbedrijfdekorenbloem.nl * VACATURE ZATERDAGHULP Wil je op zaterdag wat bijverdienen en lijkt het je leuk om verschillende werkzaamheden te doen binnen ons hoveniersbedrijf? Neem dan contact op met Egbert (06-21204328) of stuur een mailtje naar info@hoveniersbedrijfdekorenbloem.nl Minimale leeftijd 15 jaar. DELEN? DAT STELLEN WE ENORM OP PRIJS!

 
 

Bekijk ook

Bent u liever aan het genieten in uw tuin dan aan het werk in uw tuin? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte bij ons aan om de tuin te laten onderhouden. U geeft zelf aan hoe vaak u wilt dat wij komen en wat er gedaan mag worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Klasse tuinen!
 
Lees het hele bericht
Ondanks het winterse weer mochten we vanmiddag toch nog een tuin opleveren met een vlonder van composiet in Groningen. Een tevreden klant die goed aan het weekend begint 😉
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben we weer nieuwe inspiratie opgedaan op de Groene Sector Vakbeurs. Zo is uw tuin straks weer helemaal 2019 'proof'.
 
Lees het hele bericht