Verlichte sprookjestuin

Terug naar Projecten
Verlichte sprookjestuin

Wie 's avonds deze tuin in wandelt, heeft het gevoel in een sprookje te zijn beland. 

Door de sfeervolle tuinverlichting van In-lite heeft u niet alleen duurzame (en zuinige) verlichting, maar ontstaat er ook een intieme sfeer die de juiste objecten in de tuin in het oog laat springen. Hoveniersbedrijf De Korenbloem legt dit hele systeem aan naar uw eigen wensen. Wij verzorgen niet alleen de installatie, maar geven u ook een uitgebreide instructie en komen graag terug als iets niet in orde blijkt te zijn. Dit is gelukkig zelden het geval, want dit systeem werkt op 12 V en kan dus geen kortsluiting veroorzaken. Wordt het 's avonds schemerig? Door de ingebouwde schemersensor schakelt uw verlichting automatisch in.

Verder is deze tuin natuurlijk ook bij daglicht de moeite waard om te bekijken. Door de gezellige terrasjes en aangebrachte hoogteverschillen kunt u op elk moment van de dag in een ander hoekje van de tuin doorbrengen. De sfeervolle antraciet tegel is in wildverband gelegd en is op dit moment helemaal 'in'. De verhoogde borders zijn gemaakt van lineapalissades die passen bij de tegels. Tegen de schuur zijn leilindes geplaatst, zodat er een natuurlijke groene muur is ontstaan.  

 

 

Bekijk ook

Uw tuin loopt af naar een sloot of greppel. Als u een damwand of beschoeiing door ons laat plaatsen, zit u niet alleen droog, maar krijgt uw tuin er ook heel wat extra vierkante meters bij.
 
Lees het hele bericht
 Wordt het u ook snel te warm in de zomer? Dan is een schaduwdoek boven het terras een perfecte oplossing!
 
Lees het hele bericht
 Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.
 
Lees het hele bericht