Stijlvolle tuin onder architectuur

Terug naar Projecten
Stijlvolle tuin onder architectuur

U wilt een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin? U gaat voor duurzame materialen en kwaliteit? Kijkt u dan gerust eens verder naar deze stijlvolle tuin met oog voor detail. Bij hoveniersbedrijf De Korenbloem bent u aan het juiste adres! 

Deze tuin van behoorlijke oppervlakte is ontworpen in samenwerking met een tuinarchitecte. Om te beginnen is er gekozen voor een duurzame keramiektegel. Het terras is strak gelegd en ingevoegd met een speciale voegmortel. De grote borders zijn geordend verdeeld over de tuin en er is gekozen voor grote groepen beplanting, zodat de tuin rust uitstraalt. De borders zijn afgewerkt met een hardhouten strip, zodat de lijnen extra worden benadrukt en het terras keurig netjes blijft. Ook aan de drainage in de tuin is gedacht, want langs het terras loopt een molgoot die het overtollige water afvoert. Op verschillende plekken in de tuin is een waterkraan te vinden en zijn er elektriciteitspunten aangebracht, zodat u zich van alle gemakken kunt voorzien.

Iets verderop in de tuin vindt u keurige staptegels in het gras die naar een beschut terrasje leiden. Dit is ook in de voortuin doorgezet, maar daar vindt u de staptegels tussen het grind (Limburgs wit). Dit grind vormt trouwens een prachtig contrast met de antraciet bestrating, de donkere borders en het heldergroene gras. Door de schuine belijning ziet de voortuin er niet alleen ruimer uit, maar vormt het ook een prachtige entree.

Welkom bij hoveniersbedrijf De Korenbloem!

 

 

Bekijk ook

Uw tuin loopt af naar een sloot of greppel. Als u een damwand of beschoeiing door ons laat plaatsen, zit u niet alleen droog, maar krijgt uw tuin er ook heel wat extra vierkante meters bij.
 
Lees het hele bericht
 Wordt het u ook snel te warm in de zomer? Dan is een schaduwdoek boven het terras een perfecte oplossing!
 
Lees het hele bericht
 Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.
 
Lees het hele bericht