Vlonders over het water

Terug naar Projecten
Vlonders over het water

U woont aan het water? Dan is een vlonder over het water een onmisbaar element in uw tuin! 

In de zomer kunt u heerlijk relaxen op de vlonder, uw boot aanmeren of een heerlijk frisse duik nemen. In de winter bindt u de schaatsen om op de steiger en stapt u zo op het ijs.

In deze tuin zijn twee vlonders gemaakt. Eén grote vlonder die ruim twee meter over het water steekt en één kleinere om op te zitten en over het water uit te kijken. De vlonders zijn geheel gemaakt van hardhout. In de bodem zijn hardhouten palen geslagen die zorgen dat uw vlonder jaren meegaat en staat als een huis. Op de palen zijn hardhouten liggers gemaakt en hardhouten vlonderplanken bevestigd. Op de vlonderplanken is een anti-sliplaag aangebracht, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Via de traptredes van vlonderhout bent u ook zo weer boven in de tuin.

Interesse? Neemt u dan snel contact op met Hoveniersbedrijf De Korenbloem voor een geheel vrijblijvende offerte!

 

 

Bekijk ook

Uw tuin loopt af naar een sloot of greppel. Als u een damwand of beschoeiing door ons laat plaatsen, zit u niet alleen droog, maar krijgt uw tuin er ook heel wat extra vierkante meters bij.
 
Lees het hele bericht
 Wordt het u ook snel te warm in de zomer? Dan is een schaduwdoek boven het terras een perfecte oplossing!
 
Lees het hele bericht
 Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.
 
Lees het hele bericht