Aanleg rotonde Alteveer

Terug naar Projecten
Aanleg rotonde Alteveer

Weer een prachtige entree voor Alteveer dankzij Hoveniersbedrijf De Korenbloem

Deze week heeft Hoveniersbedrijf De Korenbloem uit Alteveer de rotonde opnieuw aangelegd. De plaatselijke rotonde lag er al jaren onverzorgd bij tot Egbert en Miriam van der Heide van Hoveniersbedrijf De Korenbloem dit initiatief namen. 'Het is wel een bijzondere situatie', alus Miriam. 'De gemeente Stadskanaal heeft namens de provincie een vergunning gegeven. Het gebeurt in het noorden van ons land nog nauwelijks dat lokale ondernemers dit zelf oppakken'. De rotonde is nog niet helemaal klaar, maar door de droge periode kan er nog niet aangeplant worden. Wel is er op de rotonde bestrating aangebracht met traptreden, met daarlangs verhoogde borders en vakken met split. Het is dus nog even wachten op de beplanting, maar dan heeft Alteveer ook weer een prachtig bloeiende, verzorgde entree.

Bron: eigen persbericht

Inmiddels is de rotonde ook helemaal aangeplant met prachtige, bloeiende beplanting!

 

 

Bekijk ook

Uw tuin loopt af naar een sloot of greppel. Als u een damwand of beschoeiing door ons laat plaatsen, zit u niet alleen droog, maar krijgt uw tuin er ook heel wat extra vierkante meters bij.
 
Lees het hele bericht
 Wordt het u ook snel te warm in de zomer? Dan is een schaduwdoek boven het terras een perfecte oplossing!
 
Lees het hele bericht
 Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.
 
Lees het hele bericht