Complete tuin met schanskorven

Terug naar Projecten
Complete tuin met schanskorven

Wilt u eens wat anders dan een schutting of haag als erfafscheiding?  

Dan is een schanskorf vast iets voor u! Deze prachtig robuuste constructie staat als een huis en is in elke maat leverbaar, omdat wij de schanskorven ter plaatse zelf op maat maken. Dus wilt u graag een hoogteverschil in de schanskorven of een bepaalde afmeting? Alles is mogelijk bij Hoveniersbedrijf De Korenbloem!

Deze tuin is geheel gerenoveerd. Hoveniersbedrijf De Korenbloem verzorgt de complete bestrating van uw tuin, inclusief uw inrit! De tuin is geheel naar de wensen van deze tijd en vergt weinig onderhoud. In de voortuin zorgen de antraciet borders van lineapalissades voor een speels effect door de verschillende vormen. Naast het huis combineren de schanskorven en de houten schutting geweldig met elkaar. En achter het huis ligt een heerlijk terras, een groen gazon en brengen de stijlvolle traptredes u naar de vlonder aan de waterkant. Kortom: genieten!

 

 

Bekijk ook

Uw tuin loopt af naar een sloot of greppel. Als u een damwand of beschoeiing door ons laat plaatsen, zit u niet alleen droog, maar krijgt uw tuin er ook heel wat extra vierkante meters bij.
 
Lees het hele bericht
 Wordt het u ook snel te warm in de zomer? Dan is een schaduwdoek boven het terras een perfecte oplossing!
 
Lees het hele bericht
 Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.
 
Lees het hele bericht