Ontwerp

U wilt uw tuin renoveren of opnieuw aan laten leggen? Dat kan! Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken we een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze eerste kennismaking maken we een inventarisatie van uw wensen en voorkeuren. Aan de hand hiervan maakt de Korenbloem een digitaal tuinontwerp en komt dit eventueel bij u thuis doornemen.

Samen met de Korenbloem kunt u de benodigde materialen uitzoeken: bestrating, houtwerk, beplanting en verlichting. Er wordt een offerte gepresenteerd en dan kunnen we het ontwerp definitief maken. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs en heeft u binnen de kortste keren een fantastische tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Meer informatie aanvragen?

Vrijblijvende informatie aanvragen

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen en wij geven u zo spoedig mogelijk een reactie.

@
Velden met een * zijn verplicht.

Recente projecten

Drie tuinen naast elkaar

Kunt u het ook goed vinden met de buren? Dan is het wellicht een idee om uw tuinen tegelijk aan te laten leggen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een gelijke uitstraling.

Project bekijken >>

Strakke vijver met natuurstenen rand

Een heldere vijver met de mooiste vissen en een strakke uitstraling.

Project bekijken >>